translation services

Terras

Vakantievilla FloridaVia de living, keuken en master slaapkamer komt u op de patio. De patio is voorzien van terrastafel met 6 stoelen, 2 ligzetels, dubbel swing chair en BBQ. Ook is het mogelijk een babybeveiling (aanwezig) rond het zwembad te plaatsen, zodat u rustig zonder kan genieten zonder dat de kleinste bezoekers ook maar aan of in het zwembad geraken. Verder kan u natuurlijk hier lekker buiten ontbijten, dineren of van zwoele warme avonden genieten.

 

 

Zwembad met jacuzzi

Vakantievilla FloridaHet zwembad en de jacuzzi bieden op alle momenten van de dag verfrissing, plezier en genot!!! Het zwembad is 9 op 5 m en bezit een diep en ondiep gedeelte. U kan er rustige baantjes in trekken en natuurlijk ook gewoon in duiken of springen. Boven het zwembad, in de cage, is een LED light system voorzien. Deze kan u bedienen met dezelfde remote controle als de jacuzzi, en u kan ze van kleur veranderen volgens uw stemming. Uniek in de Cape !!
In het jacuzzi gedeelte kan u het water met de remote controle op de gewenste temperatuur brengen en dan volop genieten van de bubbels. Met uw voltallig gezin en zelfs nog enkele genodigden kan je hier tot 10 personen zelfs tot de totale ontspanning komen. Denk daarbij een lekker drankje en een prachtige sterrenhemel, hm ……… genieten maar!!!

pijl2
pijl1